Finansieringen.dk har lavet en oversigt med alle de førende udbydere på online markedet. Her kan du søge alt fra 100 til 400.000 kr. afhængigt af dine behov. Alle udbydere har forskellige renter og vilkår, så der er nok at vælge imellem. Udfyld en uforpligtende ansøgning hos flere, så du ender med at finde det billigste selskab. Vi har særligt 3 gode råd du bør følge, når du ansøger.

Gode råd når du ansøger:

  • Sammenlign udbydere og vælg dem du foretrækker.
  • Det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge.
  • Jo flere lånetilbud du indhenter, desto bedre chancer for et billigt lån.

 

Søg lån efter din situation

Din personlige situation har meget at sige for dine muligheder. Om du har brug for få eller mange penge, i kort eller lang tid. Samtidig har både din alder og indkomst en stor indflydelse på dit udvalg som forbruger. Vi har set nærmere på tre udbredte scenarier, for at hjælpe dig på vej. Befinder du dig i én af situationerne, kan du med fordel se hvor du bør ansøge herunder.

Mulighederne hvis du er under 20 år

Der gælder særlige lånemuligheder for unge under 20 år. De fleste selskaber har nemlig et alderskrav på 20 år, hvilket betyder udvalget er begrænset. Faktisk er du nødt til at ansøge hos følgende steder, hvis du kun er 18 eller 19 år:

  • Santander Consumer Bank (Privatlån Plus)
  • Aktivt Lån

Bemærk at Santander og Privatlån Plus er samme udbyder, blot med to forskellige finansielle produkter. De er derfor med i vores oversigt 2 gange, da der er markant forskel på beløb, løbetid og renten på de to løsninger.

Muligheder for at låne gratis

Hvis du kun har brug for et mindre pengebeløb på kontoen, bør du gå efter de kviklånsudbydere, hvor du kan låne gratis. Her kan du søge op til 4.000 kr. uden det koster dig en krone. Du kan have pengene i 30 dage og når du at tilbagebetale til tiden, vil det være den billigste løsning for dig. I givet fald, skal du søge hos følgende udbydere:

  • Vivus (som rentefri kredit)
  • Lendon

Muligheder for at låne uden indkomst

Vi slutter af med at fokusere på mulighederne for danskere uden indkomst. Der er nemlig mange tusinde danskere på dagpenge eller kontanthjælp, der ikke har en fast indkomst fra arbejdsgiveren. Men du vil dog typisk have en indtægt fra enten det offentlige, SU-støtte eller lignende.

Er du i en situation, hvor din indkomst er begrænset og uden fast arbejde, bør du fokusere på følgende udbydere fra vores oversigt:

  • Tryglån
  • L’EASY Minilån
  • Vivus

De øvrige selskaber vil typisk kræve du har en mindsteindkomst, men lad os understrege at dagpengene ofte kan være nok. Så dagpenge -og kontanthjælpsmodtagere kan sagtens få bevilget et forbrugslån online. Hvor vidt det er en klog beslutning, er så en anden ting.