Finansieringen.dk er en låneformidler, der ønsker at give klarhed over online lånemarkedet i Danmark. Der er mange selskaber, koncepter og hjemmesider at vælge imellem. Det kan derfor være svært at skelne mellem de billigste og dyreste løsninger. Eller på hvem der kan hjælpe dig hvornår.

Vores formidlingsservice har tre overordnede formål, til glæde for dig som forbruger:

  1. Vi gør det nemt at sammenligne udbydere, lån og renter.
  2. Vi hjælper dig med at skaffe finansiering til det du mangler.
  3. Vi giver dig et indblik i fordele, muligheder og vigtige begreber.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller generel feedback. Vi er åben for det meste og arbejder konstant på at forbedre vores hjemmeside. Lånemarkedet er dynamisk og foranderligt, så vi følger det tæt for at holde dig opdateret.

Oversigterne på hjemmesiden viser en stor del af de førende udbydere på nettet, efter vores mening, men er ikke en komplet liste. Du kan derfor sagtens finde alternativer, hvis du ikke lige finder hvad du søger hos os. Finansieringen.dk er reklamefinansieret, hvilket betyder at vi modtager provision fra de långivere vi henviser til. Det er sådan hjemmesiden kan vedligeholdes og forbedres løbende. Læs mere om det i vores “Vilkår og cookies”.

Vi tror på miljøvenlighed og CSR

CSRFinansieringen tror på miljøvenlighed og på at hvis alle gør en indsats for miljøet, ser fremtiden meget lysere ud. Det gælder både private og virksomheder. Vi ved mange efterhånden har fået tudet ørene fulde af miljøvenlighed, men man må ikke undervurdere dets betydning.

Vi ønsker at gøre vores, hvorfor vi har stort fokus på diverse miljøvenlige og CSR relaterede initiativer. Det er derfor vi vælger at støtte ordningerne CSR-Mærket og Ingenco2.

Vi er CO2-neutraleDet er med til at understøtte vores ambition om en sund CSR profil, vi hele tiden arbejder på at styrke. Og CO2-neutralisere vores hjemmeside, der er med til at give den en grøn profil.

Skulle du have noget at sige, kan du udfylde formularen for at sende os din besked.

 

Kontakt

 

Bekræft du er menneskelig