Danmarks billigste lån online

Danmarks billigste lån

For de fleste er årsagen til et lån, at det ikke kører som det skal, på den økonomiske front. Derfor giver det også rigtig god mening, at du vil have det billigste lån, så det ikke kommer til at belaste din økonomi yderligere.

Der findes relativ billige lånefirmaer online, specielt de senere år er renterne kommet ned på et meget fornuftigt niveau. Finansieringen.dk har set på Danmarks billigste lån online.

Hvem er de billigste netop nu?

Der findes at hav af forskellige lån og udbydere, og derfor kan det være svært at danne sig et overblik over, hvem der har det billigste lån online netop nu. Men hvis man skal tale om prisen, er den letteste måde at sammenligne de forskellige ved at kigge på deres ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og viser altså de egentlige omkostninger samlet set.

Har du brug for flere penge, er nogle af de billigste udbydere følgende, vurderet ud fra deres ÅOP før skat:

  • Basisbank
  • Santander Consumer Bank
  • Ikano Bank
  • Resurs Bank
  • Bank Norwegian

Det vil derfor være oplagt, at du har særligt fokus på dem, når du skal i gang med at ansøge. Bemærk at ÅOP og omkostninger kan vurdere, ud fra valgte beløb og løbetid, samt den individuelle kreditvurdering. Ovenstående skal derfor blot anvendes vejledende.

Vi går her i dybden med tre af udbyderne.

Santander Consumer Bank

En af de billigste og bedste hedder Santander Consumer Bank. Hos dem kan du låne langt mere end de 4.000 kroner. Faktisk kan du søge helt op til 350.000 kroner, så der burde være rigelig med penge til det du mangler.

Santander Bank tilbyder nogle af online markedets laveste renter.En billig og god udbyder, der er blevet meget populær på det danske marked, siden det entrerede for år tilbage.

Ikano Bank

Ikano Bank er ikke den mest kommercielle online bank på markedet, når det kommer til reklamespots og synlighed på nettet, men tag ikke fejl af deres renter. For de er på et rigtig fornuftigt niveau. Du har mulighed for at søge mellem 10.000 – 300.000 kroner.

Resurs Bank

Det sidste lånefirma er Resurs Bank. Her kan du også låne mellem 10.000 og 300.000 kroner til fornuftige renter. Resurs blev grundlagt helt tilbage i 1977 og er aktive i både Danmark, Norge og Sverige.

Så det er en stor og international udbyder, der både har fornuftige renter og som du trygt kan anvende som kunde.

Vælger du at søge hos flere af disse udbydere bør du have gode forudsætninger for at finde Danmarks billigste lån online.

Sammenlign dig til den billigste løsning

Det er vigtigt at huske på, det altid vil være den individuelle kreditvurdering der afgører om du bliver godkendt og til hvilken rente. Du bør derfor altid bruge lidt tid på at sætte dig ind i mulighederne og sammenligne online bankerne med hinanden.

Det giver dig det bedste fundament for, dels at søge og dels at ende med den laveste rente.

Hvis du ønsker at få et godt indblik i mulighederne og vil sammenligne online bankerne med hinanden, kan online tjenester som Termino og FINDINO hjælpe dig med at finde det billigste lån.