Finansiering på 55.000

Har du brug for 55.000 kroner på kontoen, til at finansiere det du drømmer om? Mulighederne er mange og online bankerne er blevet prisvenligt alternativ, til din egen bank. Søg finansiering på 55.000 kr. nemt og enkelt. 

Få overblik over dine muligheder, sammenlign udbyderne og find det bedste lån for dig.

Online lån på 55000 kr.

Ansøg gratis og 100 % uforpligtende.

Der er mange fordele ved at søge lån på 55.000 kr. online, hvor ansøgningsprocessen er enkel og fleksibel. Du kan med fordel have din seneste årsopgørelse og tre lønsedler klar, inden du ansøger.

Lånefirmaerne online er blevet et stærkt alternativ og supplement til landets banker. For mens bankerne har strammet deres krav til lånekunderne, har udbyderne på nettet lavere renter end længe. Dertil kommer en enkel ansøgningsproces, som er lige til at gå til.

Glad brugerGode råd inden du låner 55.000 kr.

Vi kommer her med en række af vores gode råd, inden du låner 55.000 kr.. Det gør vi ud fra vores kendskab til markedet, viden om de økonomiske begreber og de fejl som mange forbrugere begår.

  • Bank Norwegian og Basisbank hører til blandt de prisførende på markedet og vil være et godt sted at starte. Men sørg for at du opfylder de krav, som fremgår af vores oversigt.
  • ÅOP, åop og atter ÅOP. Forkortelsen for Årlige Omkostninger i Procent, kan ikke nævnes nok, da det er kiloprisen på penge. Et nøgletal der er blevet lavet og gjort lovpligtigt, for at gøre det overskueligt for dig som forbruger. Nu kan du nøjes med at kigge på ÅOP og vælge den laveste – så er du sikker på at vælge den billigste løsning.
  • Søg gratis og uden binding. Mange danskere føler sig forpligtet, er for dovne eller undlader at ansøge flere steder af uforklarlige årsager. For hvordan kan du så vide, at du ender ud med den bedste løsning? Det kan du nemlig ikke. Husk på det er gratis at søge hos samtlige firmaer, så hvorfor ikke være grundig? Præcis som når du skal finde den bedste bank til dit boliglån. Der bør du heller ikke nøjes med at lytte til dit nuværende pengeinstitut.

Du skal ikke stille sikkerhed

En af de klare kendetegn ved lån online generelt, er at du ikke skal stille sikkerhed for det du søger. Det betyder at du ikke behøver at “risikere” bil eller bolig, såfremt du kommer i økonomisk bekneb. Det vil tiltale nogle danskere. Vigtigere er det dog, at det medfører en langt hurtigere og mere smidig ansøgningsproces, der ofte tager timer og ikke dage.

De fleste pengeinstitutter vil formodentlig være betydelig længere om at behandle din forespørgsel. Så Internettet er helt klart den mest simple og hurtige vej til penge på kontoen. Du skal dog vide, at ingen sikkerhed som hovedregel vil medføre højere renter, end hvis du stillede sikkerhed. Omvendt vil forbrugslån i banken typisk også være uden sikkerhed, selvom du kan have begge muligheder.

Dit forarbejde betaler sig

En anden vigtig pointe er, at du bør tage dit forarbejde seriøst, specielt når du skal låne 55000 kroner. Det er ikke ligegyldigt om du søger 1 eller 3 forskellige steder. Det er ikke ligegyldigt hvem du ansøger hos heller. Der er mange elementer i spil og kun ved at være grundig, kan du vide dig sikker på at have fundet det billigste lån på 55000.

Når vi kalder det forarbejde indebærer det bl.a. at du starter med at klarlægge, hvilke selskaber der kan hjælpe dig. Det er jo ikke sikkert at du opfylder kravene hos samtlige firmaer. Dernæst skal du begynde at vurdere, hvilke af udbyderne som har de laveste renteniveauer. Det er en god indikator.

Sidst er det tid til at udfylde flere låneansøgninger, så du får flere tilbud retur og derefter kan sammenholde dem med hinanden. Det hele kan lyde simpelt og banalt, men faktum er at mange danskere “glemmer” at gøre det. Om det så er dovenskab eller uvidenhed, skal vi ikke kunne vurdere.

Du snyder bare dig selv for markante økonomiske besparelser, i form af lavere kreditomkostninger, så du gør faktisk dig selv en bjørnetjeneste. Få gjort dit forarbejde ordentligt, da det betaler sig og vil resultere i en lavere ÅOP.