Om & Kontakt

Finansieringen.dk er en låneformidler, der ønsker at give klarhed over online lånemarkedet i Danmark. Der er mange selskaber, koncepter og hjemmesider at vælge imellem. Det kan derfor være svært at skelne mellem de billigste og dyreste løsninger. Eller på hvem der kan hjælpe dig hvornår.

Vores formidlingsservice har tre overordnede formål, til glæde for dig som forbruger:

  1. Vi gør det nemt at sammenligne udbydere, lån og renter.
  2. Vi hjælper dig med at skaffe finansiering til det du mangler.
  3. Vi giver dig et indblik i fordele, muligheder og vigtige begreber.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller generel feedback. Vi er åben for det meste og arbejder konstant på at forbedre vores hjemmeside. Lånemarkedet er dynamisk og foranderligt, så vi følger det tæt for at holde dig opdateret.

Forretningsmodel

Finansieringen er en reklamefinansieret hjemmeside, der samarbejder med de udbydere vi henviser til og modtager kommission fra disse. Det er sådan hjemmesiden kan vedligeholdes og forbedres løbende.

Oversigterne på hjemmesiden viser en god del af de førende udbydere på nettet, efter vores mening, men er ikke en komplet liste. Du kan derfor sagtens finde alternativer, hvis du ikke lige finder hvad du søger hos os.

Vi tror på miljøvenlighed og CSR

Finansieringen tror på miljøvenlighed og på at hvis alle gør en indsats for miljøet, ser fremtiden meget lysere ud. Det gælder både private og virksomheder. Vi ved mange efterhånden har fået tudet ørene fulde af miljøvenlighed, men man må ikke undervurdere dets betydning.

Vi ønsker at gøre vores, hvorfor vi har stort fokus på diverse miljøvenlige og CSR relaterede initiativer.

Vores ambition er at have en sund CSR profil, vi hele tiden arbejder på at styrke. Samtidig prøver vi at begrænse papirforbruget, at tage cyklen og indtænke miljøvenlighed i alt hvad vi laver.

Initiativer vi støtter

Stop PlastikspildEt sundt arbejdsmiljøPlastik nej tak

Finansieringen.dk er CO2-neutral

Kontakt

Skulle du have noget at sige, kan du udfylde formularen eller skrive til kontakt@finansieringen.dk, for at sende os din besked.

Adresse