Finansiering på 170.000

Vil du gerne søge finansiering på 170.000 kr. har du flere veje at gå. Du kan spørge bankrådgiveren eller du kan søge online. Ønsker du at optage lån på 170.000 kr. har du flere gode og prisvenlige online banker at vælge imellem.

Du har derfor gode muligheder for at låne 170.000 kr. til en fair rente og fornuftige vilkår. Sammenlign dine muligheder i oversigten herunder. Du kan med fordel ansøge flere steder, for at finde den billigste udbyder for dig.

Oversigt med lån på 170.000 kr.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Det er en stor beslutning at låne 170.000 kr. uanset om du gør det online eller hos banken. Fordelene ved nettet er, at ansøgningsprocessen er fleksibel, nem og hurtig. Det er mere ligetil at blive godkendt for de fleste og så kan du hurtigt få klarlagt hvilken rente og åop, som selskaberne kan tilbyde.

Vær omhyggelig, når du vælger lånebeløb

Der er god grund til at være omhyggelig, når du vælger lånebeløb. For der er ingen grund til at søge mere end du behøver. Og der er heller ingen grund til at mangle penge til projektet, EFTER du har optaget et lån på 170.000 kr.

Lån 170.000 kr.Det gælder om at afbalancere din privatøkonomi og kende dit budget & månedlige udgifter, så du ved præcis hvilken ydelse du kan betale. Samtidig skal du have indhentet priser og tilbud, på det du skal have finansieret.

Skal du bruge 170.000 kr. på store renoveringer af boligen, bør du indhente tilbud fra tømrerfirmaet. Søger du finansiering på 170.000 til ny bil, bør du finde den billigste pris på bilen, så du ved præcis hvad der mangler kontoen.

Det kan virke ubetydeligt, men det gør en forskel om du søger lån på 160.000, 170.000 eller 180.000 kr. Prøv selv at indtaste alle de samme oplysninger i en låneberegner, hvor du kun varierer hovedstolen. Du vil opleve at de samlede omkostninger er ret forskellige og årsagen er som følger:

Specielt når du søger store pengebeløb, påløber der renteomkostninger over en lang periode. Renters rente gør at selv små beløbsforskelle gør en markant forskel i det samlede billede. En god grund til at være omhyggelig, når du vælger lånebeløb.

Skulle du ønske at tilpasse beløbet til dine behov, har vi ligeledes øvrige oversigter over hvor du kan låne 160.000 og låne 180.000 online.

Online forbrugslån på 170.000 kr.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Der er ingen tvivl om at pengebeløbet har en stor indflydelse på hvilke krav du skal opfylde og hvor stærk din privatøkonomi skal være. Til at starte med, at ansøgerkravene markant mildere online, kontra banken. Der vil dog stadig stilles krav til at du har en fornuftig indkomst og kan fremvise dokumentation.

Dokumentationen kan være på lønsedler og årsopgørelse, der gør at du rent faktisk tjener det du har angivet. Om lønnen så er nok, vil være op til det enkelte selskab at vurdere. Kort sagt er kravene ved forbrugslån på 170.000 højere, end ved forbrugslån på fx. 70.000. Så enkelt er det. Årsagen er at du vil udgøre en større risiko som forbruger. Vel og mærke en risiko for, at du ikke får tilbagebetalt alle pengene.

Foruden ovenstående “ekstra” krav ved de større lånebeløb, skal du altid kunne opfylde følgende:

 • Alderskrav på 18, 20 eller 23 år
 • Ingen dårlige betalere
 • Dansk statsborgerskab

Disse tre krav er meget standard på online markedet, så det skal du kunne sige JA til, uanset hvad du vælger at søge.

Hvor hurtigt kan jeg forvente svar?

Svartider er én af flere informationer du finder i vores oversigt. Når du vælger at låne 170.000, skal du ofte forvente en lidt længere svartid. De hurtigste udbydere på markedet, er ofte dem der tilbyder dig færrest penge. Bedst illustreret ved de forskellige kviklånsudbydere, hvor pengene kan være på kontoen nærmest inden for timer.

Hos Bank Norwegian og Santander Consumer Bank kan der godt gå flere dage, før du får svar tilbage og pengene kan havne på din konto. Omvendt er det kun positivt, at det ikke kan ske for hurtigt og derfor ende som en dårlig impulsiv idé. Det er én af de ting som kviklånene har fået meget kritik for de seneste år.

Når alt kommer til alt, vil de fleste være fint tilfredse med at kunne have pengene på kontoen inden for 3 hverdage. Så på sin vis er der kort vej, fra ansøgning til du har skaffet finansiering på 170.000 online.

Hvad koster det at låne 170.000 kr.?

Prisen for at låne 170.000 afhænger af flere faktorer, herunder rentesatser, lånebetingelser og tilbagebetalingsperiode.

Her er et eksempel på, hvordan låneomkostningerne kan se ud for et lån på 170.000 DKK:

Lånebeløb: 170.000 DKK
Rentesats: 5%
Låneperiode: 5 år (60 måneder)

Med disse oplysninger kan vi beregne den samlede omkostning for lånet ved hjælp af en låneregner.

Den samlede omkostning for lånet kan omfatte følgende:

 1. Månedlige afdrag: Afhængigt af lånets betingelser og rentetype (f.eks. fast eller variabel rente), kan den månedlige afdragsbetaling variere. Lad os antage, at den månedlige afdragsbetaling er 3.000 DKK.
 2. Renter: I løbet af låneperioden skal der betales renter på lånet. Lad os antage, at den samlede rentebetaling over 5 år er 20.000 DKK.
 3. Eventuelle gebyrer: Nogle långivere opkræver gebyrer som f.eks. etableringsgebyr eller administrationsgebyr. Lad os antage, at der er et etableringsgebyr på 2.000 DKK.

Så den samlede omkostning for lånet kan være:

Månedlige afdrag: 3.000 DKK x 60 måneder = 180.000 DKK Renter: 20.000 DKK Etableringsgebyr: 2.000 DKK

Den samlede omkostning for lånet vil derfor være:

180.000 DKK + 20.000 DKK + 2.000 DKK = 202.000 DKK

Det er vigtigt at bemærke, at dette blot er et eksempel, og de faktiske lånevilkår kan variere afhængigt af den specifikke långiver og din individuelle kreditværdighed. For at få nøjagtige oplysninger anbefales det at kontakte en bank eller et pengeinstitut direkte.

FAQ

 1. Hvor kan jeg låne 170.000 kr.? Du kan låne 170.000 kr. fra en række forskellige kilder, inklusiv banker, online låneudbydere, og kreditforeninger. Hver udbyder vil have forskellige renter, gebyrer, og betingelser, så det er vigtigt at sammenligne dine muligheder.
 2. Hvad er den typiske rente for et lån på 170.000 kr.? Renter kan variere meget afhængig af mange faktorer, inklusiv din kreditværdighed, lånets løbetid, og låneudbyderen. Du bør tjekke med flere forskellige udbydere for at få en idé om, hvad en fair rente ville være for dit lån.
 3. Hvad vil mine månedlige betalinger være? Dine månedlige betalinger afhænger af lånets løbetid, renten, og om der er nogen gebyrer. Du kan bruge en online låneberegner til at hjælpe med at estimere dette.
 4. Hvad er kravene for at få et lån på 170.000 kr.? Kravene kan variere mellem forskellige udbydere, men generelt skal du være over 18 år, have en stabil indkomst, og have en god kreditværdighed. Nogle udbydere kan også kræve, at du har boet i Danmark i et bestemt antal år.
 5. Hvad skal jeg bruge for at ansøge om et lån? For at ansøge om et lån, skal du normalt bruge dokumentation for din indkomst, bevis på din identitet, og nogle gange bevis på din adresse. Processen kan variere afhængigt af låneudbyderen.