Finansiering på 115.000

Har du behov for 115.000 kr., så kan online forbrugslån være et godt alternativ til banken. Online lån på 115.000 kr. behøver ikke længere være en dyrere løsning end i banken, hvis du gør dit forarbejde ordentligt.

Her ser vi på dine muligheder og hjælper dig med at finde et lån, med en fair rente.

Sammenlign lån på 115.000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

GoLoan – Søg lån op til 300.000 kr. her.

For at du kan få den billigst mulige løsning, så er det meget vigtigt, at du sammenligner de forskellige muligheder på markedet. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge, så det gælder bare om at søge hos flere forskellige, for at modtage et uforpligtende tilbud.

Det anbefales, at du søger hos mindst 2 forskellige udbydere, når du skal finde finansiering på 115.000 kr., så du giver dig selv de bedste forudsætninger som kunde.

Der er en lang række selskaber, som kan tilbyde online lån på 115.000 kr., og der er stor variation i den rente, de kan give dig. Det er en rigtig god idé at sammenligne disse med hinanden, ligesom du med fordel kan sammenligne tilbuddene med bankens tilbud, hvis dette er en mulighed for dig.

Oversigten er ikke en komplet liste med online selskaber, der findes andre alternativer. 

Hvem kan låne 115.000?

En af de store fordele ved at vælge en online forbrugslån frem for banken er, at der stilles færre krav til dig som ansøger. For eksempel er der ingen krav til formålet, ligesom du heller ikke skal præsentere et budget for, hvad pengene skal bruges til.

Der findes dog nogle kriterier, som du skal opfylde, når der er tale om finansiering på 115.000 kr. Disse kriterier eksisterer for at give långiveren en større sikkerhed for, at du tilbagebetaler pengene – og at du gør det til tiden.

Først og fremmest er det praktisk talt umuligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI eller Debitorregistret. Det er både for udbyderens og din egen sikkerhed, så du ikke kommer i yderligere gæld.

Derudover skal du efter dansk lovgivning være fyldt 18 år for at kunne søge penge på egen hånd i Danmark. Udbyderne vælger selv deres aldersgrænse, og mange har valgt at sætte den højere. Derfor kræver mange långivere, at du skal være fyldt enten 20 eller 23 år for at kunne låne 115.000 kr.

Der stilles også nogle krav til økonomi, men disse er normalt relativt milde hos online udbydere. Hos de fleste er det tilstrækkeligt, at du i form af fx årsopgørelse eller lønsedler kan dokumentere en fast indtægt. Læs mere om de specifikke krav hos de enkelte udbydere.

Hvad koster det at låne 115.000?

Der er som sagt stor forskel på omkostningerne ved at få finansiering på 115.000 kroner på nettet. Det gælder både i forhold til renten og de øvrige omkostninger i form af gebyrer og lignende. For at få et samlet indtryk af prisen på lånet bør du se på ÅOP, som angiver den årlige omkostning i procent.

ÅOP-satsen inkluderer både renten og de øvrige gebyrer, og derfor vil tilbuddet med den laveste ÅOP altid angive den billigste løsning. Du kan se din personlige ÅOP, når du har ansøgt og modtaget dit uforpligtende tilbud fra udbyderen.

Derfor bør du som nævnt altid ansøge hos flere udbydere om lån på 115.000 kr, så du kan sammenligne de forskellige tilbud og vælge det, som er billigst for dig.