Lån på 7000 kroner? Gør dit forarbejde

Internettet har gjort en hel del ting nemmere i vores tid, og det gælder ikke mindst for lån. Online lån er blevet meget populære over de sidste par år, og udviklingen fortsætter i en positiv retning.

De online løsninger er et godt alternativ til de traditionelle i banken, da det er både nemmere og hurtigere at skaffe pengene over internettet. Især når det kommer til de lavere beløb i form af kvik- og forbrugslån med små summer, er det ligetil.

Jo mindre beløbet er, jo nemmere er det at få godkendt. Det betyder, at det i dag er lettere end nogensinde før, at få et beløb på fx. 7000 kr. Men selvom det er både nemt og hurtigt, kan det i lang de fleste tilfælde stadig betale sig at stoppe op, tænke sig om og gøre forarbejdet, før man låner pengene.

Start med at undersøge udvalget

Netop fordi online lån er blevet så populære, er der dukket en stor mængde af nye låneudbydere til, og der kommer hele tiden flere. Derfor kan det være ikke mindre end en tæt jungle at skulle finde rundt i de mange forskellige muligheder. Man kan altså nemt blive fristet til at vælge det først tilsendte lånetilbud.

Men heldigvis er der hjælp at hente! På internettet kan man nemlig også finde låneoversigter, hvor man får et fuldkomment overblik over mulighederne. På den måde får man let overblikket og kan finde frem til nogle af de billigste firmaer, når det kommer til forbrugslån på 7000 kr.

Det tager naturligvis lidt tid at danne sig et overblik og sammenligne priserne, men i sidste ende kan det mange gange betale sig, da der er stor forskel på, hvor dyre de forskellige lån er – også når det kommer til mindre beløb som 7.000 kroner.

Det kan mange gange være en god idé at ansøge flere steder. Det er nemlig både gratis og uforpligtende at søge om at låne 7000 kr., og derfor kan man lige så godt søge der, hvor man kan. Ikke alene højner det ens chancer for at blive godkendt mindst ét sted, men samtidig kan man også på den måde indhente tilbud fra flere forskellige långivere.

Det betyder, at det bliver lettere at sammenligne tilbuddene og finde frem til det billigste af dem. Man skal dog være opmærksom på, at det billigste tilbud ikke nødvendigvis er det, der har den laveste rente. I stedet bør man gå efter det, der har den laveste ÅOP.

Hvis du finder ud af at der mangler penge for at kunne finansiere det du mangler, finder du en oversigt over hvor du kan låne 7500 kr. her.

Vælg tilbuddet med lavest ÅOP

Når du søger om andres penge, løber de en risiko for, at de ikke får pengene tilbage. Derfor skal du betale et vist beløb for hver måned, du har pengene, som kaldes debitorrenten. Men debitorrenten er ikke det eneste, du skal betale for, når det kommer til lån – nogle steder er der oprettelsesgebyrer og lignende omkostninger.

Derfor er renten alene nogle gange misvisende omkring beløbets endelige pris. I stedet kan man gå efter udtrykket ÅOP, der står for Årlige Omkostninger i procent. ÅOP er altså et udtryk for, hvor meget det koster at have hvert år, og det er derfor den letteste måde at sammenligne de forskellige tilbud på. Det er lovpligtigt for långiverne at oplyse om ÅOP, for at skabe klarhed for dig som forbruger.

Når du vil gå efter det billigste lån, skal du altid vælge det tilbud, som har den laveste ÅOP.