Finansiering på 100.000

Har du brug for finansiering på 100.000 kr. til et større projekt i hjemmet, til køb af ny bil eller noget helt tredje? Det er et stort beløb, der kan være svært at optage i banken som forbrugslån.

Det er blevet billigt at låne 100.000 kr. online. Flere prisvenlige udbydere er kommet til og give dig flere valgmuligheder som forbruger. Se hvem vi kan anbefale og sammenlign lån på 100.000 kr. herunder.

Sammenlign lån på 100.000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

Prissammenligning er virkelig vundet frem i Danmark og det bør ikke være en undtagelse, når du søger finansiering på 100.000 kroner. For specielt i den sammenhæng, kan der være mange penge at spare. Se lånemuligheder, sammenlign renter og ansøg flere steder, så du finder den bedste løsning.

Det være sig at ansøge hos flere firmaer og ikke mindst spørge i banken også. Finansieringen.dk har gjort det nemt og enkelt at sammenlign lån på 100.000 kr. I vores oversigt finder du de førende i denne beløbsgruppe, som du bør overveje.

Husk på at det altid er helt uforpligtende at søge, så udover det er markant nemmere og hurtigere end i banken, vil det kun kræve din tid. Og hvem ønsker ikke at bruge 10-15 minutter ekstra på potentielt at spare mange tusinde kroner. Det er i hvert fald vores klare råd til alle.

Gode råd inden du ansøger

Et lån er ikke bare et lån. Der er forskel på de vilkår, renter og åop du bliver mødt med som kunde. Dette uanset om du vælger banken eller en af selskaberne online. Så det kan godt være samme beløb vil gå ind på kontoen, men omstændighederne og omkostningerne kan være vidt forskellige. Af den grund har vi samlet en række gode råd inden du ansøger.

  1. Har du styr på det økonomiske bagland og ved du hvilken månedlig ydelse din privatøkonomi kan bære? Hvis ikke, bør det være første step da du skal vælge din ønskede løbetid & ydelse i ansøgningsprocessen.
  2. Få undersøgt markedet og ansøgt flere steder. Det tager lidt ekstra tid, men er altså fuldstændig gratis – og omkostningerne kan være vidt forskellige. Find frem til de 2-3 udbydere der falder i din smag og udfyld en låneansøgning hos disse.
  3. Banken er altid en mulighed og specielt ved lån på 100.000 kr. bør du tage en snak med dem. Fair nok hvis de siger nej, men du bør bestemt høre om de kan hjælpe dig.

Hvor kan jeg ellers låne 100.000?

Det er klart, at ovenstående oversigt ikke er en fuldkommen liste med selskaber, da vi ønsker at fremvise vores favoritter. Dem der er meget populære, professionelle og med fornuftige renteniveauer. Ønsker du at være ekstra grundig eller afsøge flere alternativer, kan du ligeledes overveje udbydere om Ekspres Bank og Coop Bank.

De har generelt fornuftige renter, men forskellige krav til deres ansøgere. Så vær generelt bevidst om at du opfylder kravene de enkelte steder, så du ikke ansøger en masse forgæves.

Helt standard er det du skal have enten dansk statsborgerskab eller bopæl, være mindst 18 år og ikke må være registreret som dårlig betaler. Du vil dog opleve at flere selskaber har særlige alderskrav og gerne vil have du har fast arbejde eller tjener over 150.000 kr. om året. Specielt når du vil låne 100.000, må du forvente at der kræves en vis indkomst. Det er jo din månedlige indtægt der skal være med til at betale afdragene måned efter måned.

Vi håber du er blevet klogere på mulighederne og de centrale overvejelser, så du ender ud med den bedste eller billigste løsning.