Finansiering på 150.000

Lån 150.000 kr. online, hvis du ønsker en nem, hurtig og enkel ansøgningsproces. Du bør altid forhøre dig i banken, men online firmaerne er blevet et godt supplement. Det bekræfter de lave vejledende renter, du finder i vores oversigt herunder. Du kan søge finansiering på 150.000 kroner til renter der starter lavt. Det er som altid gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.

Her kan du lave lån på 150.000

Der er flere online firmaer, der kan hjælpe dig med et lån på 150.000 kr. Vi fremviser her flere af de billigste, hvor du har gode muligheder for at låne 150.000 til en fornuftig rente. Sammenlign og ansøg gerne flere steder, så du har flere lånetilbud at vælge imellem.

Vi ved godt at du kun skal bruge ét forbrugslån på 150.000, men du kan ikke vide hvem der er billigst på forhånd. Eller hvem der kan tilbyde dig de mest passende vilkår for dig. Gør dig forarbejde ordentligt, hvis du ønsker den bedste løsning. Kom godt i gang her:

Hvem skal jeg vælge?

Der er ingen tvivl om at 150.000 kroner er mange penge og derfor er der et begrænset antal udbydere at vælge imellem på online markedet. Vi ser nærmere på hvem du bør vælge, alt efter din personlige situation, alder og økonomi.

Lad det være sagt, at du altid bør ansøge mindst 2-3 steder for at give dig selv det bedste udgangspunkt. Det er gratis og uforpligtende at søge.

Når det er nævnt, kommer vi her nærmere ind på et par af de velkendte udbydere på online markedet.

Bank Norwegian

– fast arbejde og mindst 23 år

Som det fremgår tydeligt af oversigten, er der kun små forskelle i bankernes vejledende renter. Det er derfor umuligt at pege på hvem du skal vælge, da det er den individuelle kreditvurdering, der afgører hvilke rente og ÅOP du får tilbudt. Søg hos begge to – det er vores bedste anbefaling! Disse to afsnit vil derfor mere belyse, hvilke centrale forskelle der er i deres krav til dig som ansøger. For her er de relativ forskellige.

Lån 150000 kr.Bank Norwegian kræver du har fast arbejde og mindst 23 år, hvilket gør at de ikke er den mest oplagte kandidat for studerende. Er du lønmodtager i arbejde, vil du omvendt have gode muligheder for at blive godkendt hos dem. Værd at bemærke er det altså, at de ikke kræver en bestemt årsindtægt, som det fx. er tilfældet hos Santander Consumer og Ekspres Bank.

Omvendt vil en lille indkomst bestemt ikke give dig de bedste forudsætninger, så din indtægt har fortsat en indflydelse på dine godkendelseschancer. Og ikke mindst på det lånetilbud du modtager retur. Det er bare ikke afgørende for om du kan ansøge eller ej.

Santander Consumer Bank

– mindst 240.000 kr. i årsindtægt og mindst 18 år

Hos Santander Consumer Bank er kravene noget anderledes, da de accepterer unge på kun 18-19 år. De fleste online lånefirmaer sætter grænsen ved mindst 20 år, men ikke her. Det åbner muligheder for helt unge danskere, omend deres indkomstkrav lukker samme mulighed for studerende. Det er nemlig de færreste studerende der tjener 240.000 kroner årligt.

Så helt kort vil du sagtens kunne ansøge hos dem, uanset myndig alder, men det kræver du har fast arbejde for at opfylde indkomstkravet. Det vil derfor være en god udbyder for lærlinge og elever som er unge, men med en fast indtægt.

Andre udbydere du kan overveje

Der er andre udbydere du kan vælge imellem og online drejer det sig primært om Ekspres Bank og Coop Bank. Begge steder med lave renter, omend de vejledende renter i skrivende stund er højere end ovenstående. Vi vil derfor anbefale dig at afsøge mulighederne hos Bank Norwegian og Santander Consumer Bank som det første.

Bliver du afvist hos de to, eller vil du være ekstra grundig, kan du altid søge hos disse to firmaer. Det skader aldrig og vil kun koste din tid.

Sidst er det værd at nævne banken, selvom den ikke kræver en nærmere introduktion. Du er sikkert havnet på denne side, fordi de allerede har sagt nej. I alle tilfælde bør de være én af dine muligheder, men har de afvist dig, er du naturligvis nødt til at fokusere på mulighederne for at låne 150000 online.