Finansiering af cykel

Finansiering af cykel

Cyklen er rigtig manges bedste ven! Det er med god grund. Den får dig lynhurtigt fra A til B, du belaster ikke miljøet, og du får samtidig rørt dig. Der er ganske enkelt ingen ulemper ved cyklen. Derfor er der også rigtig mange, der er meget afhængige af den, som enten tager den på vej til arbejde, skole eller noget helt tredje hver eneste dag.

Er du en af dem? Er din cykel gået i stykker? Eller har du bare lyst til at få en bedre, nyere model? Så skal du læse med her, hvor du kan finde hjælp til at få dit køb finansieret. 

Online lån til ny eller brugt cykel

På nettet er der mange forskellige muligheder for at tage et lån til din nye cykel. Hvordan du køber cyklen er ligegyldigt. En ny cykel er måske det rette valg til dig, der vil låne lidt mere, og så til gengæld bruge pengene på en tip top racer, der har så mange gear, du kunne ønske dig, punkterfrie dæk og alt det andet gode, du kan få, og som får dig afsted i en fart.

En brugt cykel er også en mulighed, som måske er en god idé, hvis du bare skal have en cykel, der får dig fra det ene sted til det andet. Mange vælger også at finde brugte modeller, hvis der er en speciel type, de går efter. Hvis du vil have en rigtig flot, gammel cykel eller et helt bestemt mærke, så kan du måske købe den af en anden ejermand. Uanset hvad kan du låne penge til det på nettet.

Det gode ved at finde en online låneudbyder er, at du helt frit kan bruge beløbet på lige netop det, du har lyst til. Der er ingen spørgsmål om, hvad du har tænkt dig at købe, og du får helt frie tøjler. Med andre ord stiller du ikke sikkerhed for lånet.

Ansøg og underskriv aftalen digitalt

En anden stor fordel ved at låne på nettet er, at det er utrolig nemt og hurtigt. På din valgte låneudbyders hjemmeside kan du nemlig både ansøge og underskrive aftalen digitalt. Du starter altså med at finde en formular, som du skal udfylde, for at ansøge om de penge, du har brug for. Mange steder kan du vælge at ansøge flere steder for at indhente tilbud. Det er først, når du underskriver aftalen, at du binder dig til låneudbyderen. Vær dog helt på den sikre side, at du ikke underskriver noget, hvis du vælger at indhente flere tilbud.

Når du har indsendt formularen, skal du vente på svar. Mange steder kan du få svar allerede samme dag eller dagen efter. Det betyder, at du hurtigt kan vælge det rigtige lån. Når du har ansøgt og fundet det rigtige sted, skal du selvfølgelig underskrive aftalen, og det kan du gøre ved hjælp af dit Nem ID, så du behøver ikke tage nogle steder hen eller vente på posten for at underskrive, som man gjorde i gamle dage. Du kan med andre ord tage hele dit lån hjemme i din stue på kun få dage. Derefter skal du bare vente på at pengene tikker ind – og det skal du ikke vente længe på!

Hvor kan jeg finde min nye cykel online?

Når du nu er så godt igang med at skaffe hele finansieringen hjemmefra, kan du lige så godt blive ved i samme stil. Du kan nemlig også finde din cykel online. Uanset om du har valgt en brugt eller ny model, kan du finde den på nettet. Flere forhandlere har hjemmesider, hvor du kan se hele deres udvalg og bestille den hjem til dig selv med posten. Du skal selvfølgelig betale for forsendelsen. Hvis du er i tvivl, om det er en god idé at købe din jernhest uden at have prøvet den først, kan du finde en forhandler, som har en forretning i nærheden. Der kan du gå ned i butikken, prøve mulighederne, snakke med en ekspedient, gå hjem og tænke over det og derefter gøre dit køb på nettet.

Det er selvfølgelig en anden sag, hvis du køber den brugt, men til gengæld gør langt de fleste, der sælger og køber brugte varer, brug af nettet. Der er flere hjemmesider, som udelukkende forhandler med varer, som privatpersoner sælger og derfor ofte selv har benyttet. Her kan du selvfølgelig være uheldig at finde din drømmecykel, som er i den anden ende af landet, og så er det svært at få den prøvet af først. Hvis det ikke er tilfældet, er det en god idé at tage hjem til personen, der sælger, prøve dit kommende køb og så tage den med hjem.

Tags: