Finansiering af hestetrailer

Lån til hestetrailer

At have en hest er en dyr hobby. Uanset om det er i din fritid, du kan lide at gå til stævner, eller om du rider på professionelt plan, kan det hurtigt komme til at koste mange penge – blandt andet fordi det er vigtigt at have eksempelvis en hestetrailer, hvis du skal transportere din hest fra det ene sted til det andet.

Lån penge til hestetrailer

Det er vigtigt, at din hest føler sig tryg, derfor er det en god idé at investere i en god hestetrailer. Men det kan hurtigt blive dyrt. Samtidig er det en nødvendig del af det at tranportere sin hest fra A til B. Der er mange udgifter, men heldigvis kan du låne dig frem til det, du mangler i dit budget. En af møderne at låne penge på er ved at ansøge om et lån på nettet. Det er en let og hurtig ansøgningsproces de fleste steder.

Når låneudbyderen findes online, er der en hjemmeside, hvor det meste foregår på. Det er blandt andet her du finder en formular, du udfylder for at ansøge. Det er ved hjælp af dit Nem-ID, du underskriver aftalen, og der er sjældent mange dokumenter, du skal finde frem og scanne ind, for at låne på nettet. Desuden er det let at sammenligne lån online, fordi der findes sammenligningshjemmesider, og at du desuden kan indhente flere tilbud – uden at gå fra dit eget hjem – som du kan sammenligne.

Det er dyrt at købe hest og hestetrailer

Det er de færreste, der har råd til at købe en hest. Jo bedre og jo mere trænet, din hest skal være, jo dyrere bliver den. Det er altså ikke et for sjov-køb, men en investering hvis du er interesseret i at ride. Når du først har investeret i en hest, er der mange andre ting, som skal købes og skaffes, før du kan ride og føre din sport ud i livet. At skaffe sig en hest er ikke et indgangsbeløb, men en vedligeholdelse, som bliver ved med at koste penge.

Ud over foder og en stald, hesten kan stå i, er der også de ekstra ting, du behøver, for eksempel saddel og seletøj, hvilke er uundværlige. Endnu en ting er hestetraileren, hvis du rider stævner og skal transportere din hest rundt. Det kan være en stor udgift. Samtidig kan de også variere meget i pris.

Eksempelvis kan du finde nogle, der lægger i de højere prisklasser, som til gengæld har indbygget borde, toilet og opholdssted for personer – de billigere vogne har udelukkende plads til hesten. Det handler om at finde det, som passer bedst til dine behov.

Du kan finde billige og brugte hestetrailere online

Har du valgt at låne til købet, men synes du stadig at lige netop den trailer, du havde udset dig, koster lidt for meget, er der heldigvis mulighed for at finde nogle billigere modeller. Du kan nemlig vælge at købe brugte modeller på nettet. Hestetrailere kan holde til lidt af hvert, og derfor er der flere, der sælger deres for en billiger pris efter måske kun at være blevet brugt et par gange. Disse bliver selvfølgelig solgt billigere end til købsprisen – ellers er det et dårligt tilbud!

På hjemmesider som eksempelvis www.DBA.dk og www.guloggratis.dk, kan du finde en lang række privatpersoner, der sælger deres brugte trailere. Her er det en god idé at komme ud og se vognen, før du gør dit køb, da der ofte kun er billeder, der viser tilstanden, og nogle gange er disse billeder hentet fra internettet udelukkende for at vise modellens type.

Der findes også hjemmesider, hvor det er forhandlere selv, der har opkøbt brugte trailere, som de sælger videre. Det kan også være en mulighed at kontakte disse forhandlere, hvis du har en gammel udgave, som du hellere vil sælge for at købe en nyere model eller en anden type.

Tags: