Finansiering af hulmursisolering

Lån til hulmursisolering

Det er en dyr, men rigtig god investering at få udført efterisolering i hjemmet. Det kan spare dig mange tusinde kroner, på de fremtidige varmeregninger. Hvis du har brug for finansiering af hulmurisolering for at komme i gang, skal du læse med her.

Vi ser på dine muligheder for at optage gode lån til hulmursisolering, selv hvis banken siger NEJ. Der er flere alternativer du kan overveje.

Søg lån til hulmursisolering

Har du brug for penge til renoveringer og forbedringer i hjemmet, så har du mulighed for at søge finansiering af hulmursisolering online. Vi kan anbefale følgende lånemuligheder:

Du kan søge gratis og uforpligtende online, hvor der kan lånes op til 400.000 kr. Det kan finansiere enhver form for hulmursisolering. Du kan nemt søge lån til hulmursisolering via vores hjemmeside. De laveste har attraktive renter, der kan gøre dem til et godt valg.

Du kan ligeledes vælge at undersøge finansieringsløsningerne hos forhandleren. Altså selve firmaer der udfører arbejdet. Det er bare sjældent dette er en mulighed, og hvis der tilbydes finansiering af hulmursisolering, sker det typisk via en ekstern lånepartner. Ikke desto mindre bør alle alternativer afsøge, hvis du vil være sikker på at ende med den bedste løsning.

Se mere om lån til isolering her.

Sådan foregår hulmursisolering

Skal du have efterisoleret hulmuren? Der er flere materialer at vælge imellem, og traditionelle materialer til isolering af hulmuren tæller stenuld, glasuld, flamingo og papirisolering. Vi vil i følgende artikel guide dig igennem hvordan man gør og hvilke fordele, der er ved lige netop hulmursisolering.

Før du begynder at tænke i proces, udbyder og materialer, er det vigtigt, at du sikrer, dig, at din bolig rent faktisk kan hulmursisoleres. Dit hus’ ydervæg skal være med hulmur, og det har de fleste moderne murstenshuse, så du hvis dit hus er under 100 år gammelt, kan det højst sandsynligt lade sig gøre. Hulmur betyder simpelthen, at der er et hulrum mellem murene, hvori man kan indblæse isoleringsmateriale.

Rammen er altså sat til at starte med, hvilket gør det til en nem måde at efterisolere, som ikke tager lang tid. Der skal bare bores nogle huller i fugerne, hvor isoleringsmaterialet blæses ind med udstyr specielt egnet til opgaven.

En rentabel investering med høj ROI

Hulmursisolering er billigt, nemt og giver samtidig en god varmebesparelse. Du skal måske slippe højst 30.000 kroner for en hulmursisolering, så de besparelser, du ser på din varmeregning i fremtiden, vil hurtigt tjene isoleringen ind.  Derudover højnes komforten og indeklimaet i dit hus, og derfor er det et godt sted at sætte ind, hvis dit hus trænger til en efterisolering.

Du betaler altså et forholdsvist småt beløb, hvor du får en stor del af det tilbage gennem besparelser, altså opnår du høj ROI (return on investment) med hulmursisolering, og du vil desuden takke dig selv for beslutningen mange gange i fremtiden, når de ikke trækker ind om vinteren.

Grunde til at hulmursisolering er en god idé

En isolering af hulmuren med eksempelvis stenuld, også kaldet Rockwool, giver en meget god isolering og holder dit hus sikkert, fordi det ikke bliver påvirket af vand, og som en meget positiv egenskab, kan Rockwool ikke brænde – de samme egenskaber findes i glasuld.

Ud over en lavere varmeregning kan en hulmursisolering skaffe dig af med træk fra utætte vægge, kuldenedfald fra kolde overflade og du minimerer risikoen for, at der opstår fugtskader og dannes skimmelsvamp, som er meget sundhedsskadeligt.

Til slut kan du faktisk også hjælpe miljøet en smule på vej mod det bedre ved at have en vel isoleret bolig. Du kan nemlig sænke CO2-udslippet fra dit hjem, når det er hulmursisoleret – på samme tid med, at du skaber et bedre indeklima i din bolig, hvis du kombinerer korrekt udført efterisolering med god ventilation.