Finansiering af rejse

Finansiering af rejse

Skal du ud at rejse? Eller bare holde ferie? Vi har gjort det nemt og overskueligt at få overblik over dine lånemuligheder. Der findes store variationer i dine muligheder for et lån, men det er heldigvis muligt at optage lån flere steder online og låne helt op til 400.000 kroner.

Lån penge til rejse online

Har du brug for at låne penge til rejsen online, er der flere gode udbydere uanset hvor meget du mangler på kontoen. Finansieringen.dk giver dig vanen tro overblikket, så du kan vurdere mulighederne og ansøge hos dem du foretrækker. Ansøgning er gratis og uforpligtende.

Når du bestiller en rejse, skal du altid betale et beløb ved bestilling. Også selvom den først ligger om noget tid. Er den bestilt mere end 60 dage før afrejsen, skal du lægge et depositum, som typisk svarer til 10% af rejseprisen.

Bestiller du mindre end 60 dage før afrejse, skal du dog typisk betale det fulde beløb, hvilket kan være en dyr pris at skulle give på en gang. Dette gør, at mange føler sig nødsaget til at bestille en billigere rejse, selvom de egentlig godt kunne få råd til det bedste.

Hvis du istedet får finansieret din rejse, får du altså muligheden for at dele betalingen op over flere måneder. Det er dog sjældent, bankerne yder lån til rejse og tilsvarende fornøjelser.

Men på nettet er det både nemt og overskueligt at finde finansiering til ferier, og mange låneselskaber tilbyder endda at skubbe første ydelse nogle måneder, hvilket giver mulighed for også selv at spare lidt ekstra op til ferien.

Skal du på charterferie, dykkerferie eller bryllupsrejse?

Står du foran en dykkerferie, en bryllupsrejse eller en varm charterferie? Mulighederne er mange og uanset hvad du vælger, giver vi dig 3 gode råd med i bagagen.

3 gode råd inden du rejser

Spar penge når du veksler

Du kan både veksle penge til din rejse, i din bank eller ved et vekselbureau. Det viser sig dog, at vekselbureauerne har de bedste kurser, mens bankerne derimod har de laveste gebyrer. Der er endda flere banker, der tilbyder deres egne kunder at veksle helt uden gebyrer, så ring gerne til din egen bank og hør om mulighederne.

Forbered dine kreditkort inden afrejsen

Før du skal afsted, er det vigtigt at tjekke, om dit kreditkort (Visa-dankort, Mastercard, Diners eller American Express) kan bruges der, hvor du skal hen. Især hvis du skal rejse udenfor Europa.

Det er en god idé at have to kort med, så du har muligheden for stadig at kunne hæve penge, hvis du mister det ene, eller hvis det går i stykker.

Skal du rejse til lande, der ikke er så populære blandt turisterne, kan det være en god idé at gøre banken opmærksom på dette. I sjældne tilfælde kan du risikere, at de spærrer dit kort på grund af mistænkelig aktivitet.

Find en troværdig valutaomregner til din telefon

Det er en rigtig god idé at finde en troværdig valutaomregner, du kan have med på din telefon. Inden du skal afsted, kan du holde øje med kursen, men også på ferien kan det give ekstra overblik at vide, hvilken kurs der gør sig gældende dag for dag.

Sammenlign og find de billigste flybilletter

Det er ikke kun selve ferien, der er en væsentlig udgift og som afkræver et lån. Flybilletterne kan være en markant del af de samlede omkostninger, hvorfor du bør sammenligne afgange og flyselskaber, så du finder billetter til den bedste pris.

Vi kan anbefale dig at anvende tjenesten Momondo, der fungerer nemt og enkelt, når de billigste flybilletter skal findes. Har du brug for finansiering af flybilletter, kan online udbyderne helt sikkert hjælpe dig.

Tags: