Finansiering af hårde hvidevarer

Finansiering af hårde hvidevarer

Din vaskemaskine er gået i stykker? Din opvaskemaskines vand bliver ikke varmt? Dit køleskab danner store isblokke bagerst? Så er det måske tid til at skifte nogle af dine hårde hvidevarer ud. Men det kan blive en dyr fornøjelse, som kræver plads i budgettet. Hvis du ikke har det, kan du vælge at finde finansiering andre steder fra.

Lån til nye hårde hvidevarer online

Står du i situationen, hvor der skal købes nye hvidevarer, men har du ikke plads i pengepungen, kan du vælge at søge finansiering forskellige steder. En enkel og ligetil vej er at låne online, hvor renterne er på et fornuftigt niveau.

Find et godt lån til hårde hvidevarer her:

En anden mulighed kunne være at søge om finansiering af hårde hvidevarer ved selve forhandleren, og en tredje er at gå i banken. Banken har sandsynligvis en hjemmeside, hvor du kan se på dine muligheder. Det betyder, at uanset hvad du vælger, kan du søge om det online.

Det er en god idé først at undersøge, hvad præcist du vil købe. Undersøg derfor dine muligheder godt, inden du træffer et valg. Du kan læse mere om mulighederne her på siden som det første skridt til dit endelige køb.

Finansiering af hårde hvidevarerDine finansieringsmuligheder

  • Online selskaber

Din første mulighed er ved at søge lån til hårde hvidevarer, hos et online selskab. Der findes en lang række låneudbydere på nettet, som har forskellige tilbud. Det kan virke uoverskueligt, fordi der er så mange selskaber med forskellige tilbud, men det er stadig en god idé ikke at vælge det første, du støder på.

Undersøg først mulighederne ved at sammenligne forskellige lånefirmaer og online banker. Her kan du finde det, der passer bedst til det, du har brug for.

Det er vigtigt at gå efter så lav en rente, som det er muligt. Du kan kigge på ÅOP, der står for Årlige Omkostninger i Procent, som medregner både rente og alle de andre gebyrer, der i forbindelse med selve lånet. Gå altid efter den laveste ÅOP.

  • Hvidevareforhandleren

En anden mulighed er at søge finansiering hos hvidevareforhandleren. Der er flere steder, hvor du kan søge om at få dit køb med hjem med det samme, hvor forhandleren ‘har betalt’ for dit køb, som du så betaler tilbage løbende med renter.

Det fungerer i bund og grund som at tage et lån, bortset fra at det er præcis prisen på det køb, du foretager dig, og hverken en øre over eller under.

Samtidig det en mulighed for at sprede beløbet ud over en længere periode, så du ikke sprænger dit budget. Ligesom hvis du låner fra en online låneudbyder, er det en god idé at undersøge, hvad det koster dig at få finansieret købet hos forskellige forhandlere, så du finder den billigste løsning.

  • Banken

Den sidste mulighed er mere traditionel, nemlig at ansøge om et lån i banken. Der er både fordele og ulemper ved at vælge denne mulighed. Fordelene er, at muligheden ofte er den billigste. Du skal nemlig stille sikkerhed, når du låner i en bank, hvilket betyder at banken har sikkerhed i en andel af det, du køber, eller i noget andet, du ejer, så de er sikre på at kunne få pengene tilbage igen, hvis du ikke betaler lånet tilbage igen inden den aftalte periode.

Det gør du ikke ved online lån, og derfor er renten her ofte en del højere. Ulemperne er til gengæld, at der er større sandsynlighed for, at du får afslag på din ansøgning. Desuden er ansøgningsprocessen ofte længere og langt mere kompliceret, end når du bare udfylder en formular på nettet.

Grunde til at gå efter miljøvenlige hvidevarer

Inden du endeligt beslutter, hvilken form for finansiering, du vil søge, er det en god idé at være sikker på, hvilket køb du egentlig vil foretage dig. Brug noget tid på at kigge på markedet inden for hårde hvidevarer.

Det kan du både gøre på nettet, og du kan gå ned i forskellige forhandlere og få informationer og gode råd. Der findes så mange forskellige mærker og modeller, og det kan være svært at bestemme sig for, hvad du vil have ind i dit hus.

Der er dog én ting, som det er en god idé at gå efter uanset hvad din smag er, der er nemlig rigtig mange fordele ved at gå efter miljøvenlige hvidevarer. Først og fremmest er dit nye køleskab, vaskemaskine, eller hvad end, det er, du mangler, bedre mod miljøet end din gamle model.

Det er en kæmpe fordel i sig selv. Det bunder i, at hvidevaren bruger mindre energi, end der før i tiden skulle til. Politiken.dk har tidligere skrevet om, at de energivenlige hårde hvidevarer faktisk betaler sig over tid.

Lidt mere håndgribelige fordele er, at det i det lange løb vil være billigere for dig – også selv hvis de miljøvenlige modeller er dyrere end de andre. Du kommer nemlig til at spare penge på elregningen og på vandregningen, hvis du vælger miljøvenligt.

Tags: