Finansiering af campingvogn

Finansiering af ny campingvogn

Overvejer du at købe en campingvogn? En af de dejligste måder at tage på ferie i det danske land på, er ved at rejse rundt i en campingvogn. Utallige familier gør det hvert år, nogle vælger at køre udenlands til eksempelvis Tyskland eller Sverige – og det er med god grund. Det er en billig måde at tage på ferie på, hvor familie eller venner kan blive rystet ordentligt sammen. 

Lån til ny/brugt campingvogn

Hvis du tænker på at købe en ny vogn, du kan tage på ferie i med hele familien, så er der flere overvejelser at gøre sig først. Du skal både finde ud af, hvor stor den skal være, og hvilket interiør der skal være. Vigtigst af alt skal du finde ud af, om den skal købes brugt eller som helt ny. Hvad du bør vælge, afhænger af dine behov. Hvis det er en helt specifik vogn, du leder efter, kan den vært svær at finde brugt, men er du til gengæld lidt mere fleksibel, kan der være mange penge at spare.

Ingen spørger til formålet på nettet

Uanset om du vælger den nye eller brugte udgave, skal du finde en måde at finansiere købet på. Hvis du ikke selv har pengene, er der god mulighed for at søge finansiering på nettet. En stor fordel ved at tage et lån fra en online låneudbyder i stedet for at gå ned i banken er, at du har frie rammer til at bruge pengene på lige netop det, du har lyst til.

Når du låner i banken, skal du stille sikkerhed. Det betyder, at banken har en lille aktie i dit køb, der giver dem sikkerhed for, at de kan få de penge, de låner ud, tilbage igen, hvis du ikke selv betaler dem tilbage. Du stiller sjældent sikkerhed, når du låner på nettet, og det betyder, at de slet ikke spørger til formålet med, hvad du skal bruge pengene på.

Her kan du finde campingvogne online

Inden du tager dit lån, er det en god idé at du er helt sikker på, hvor stort et beløb, du egentlig har brug for. Det er en dårlig idé at låne mere eller mindre, end du behøver, da du skal betale unødige renter af et højere beløb, og da du måske bliver nødt til at tage endnu et lån, hvis du vælger et for lille beløb. Derfor bør du finde ud af, hvilken campingvogn, du vil købe, inden du ansøger.

Der er flere forskellige steder, du kan finde din nye campingvogn fra, uanset om den skal være ny eller brugt. Har du ikke lyst til at gå ned til en forhandler, kan du blandt andet finde dem online. Der er flere forskellige online udbydere. En af dem er Campingvogn.dk. Her kan du både finde vogne fra forhandlere, men også fra private personer, der sælger. Samtidig er der også både nye og brugte, og det er rigtig mange forskellige forhandlere, der er samlet på hjemmesiden.

Er du sikker på, at du vil købe brugt, er der også sider som www.guloggratis.dk eller Den Blå Avis på www.dba.dk, hvor privatpersoner sælger deres vogne videre. Husk altid at komme forbi og få kigget ordentligt på varen, inden du betaler for den, så du er sikker på, alt er i orden.

Hvis du til gengæld vælger en ny udgave, og du går efter en bestemt forhandler, kan du for det meste finde firmaets hjemmeside og se udvalget af vogne der.

Held og lykke med dit køb!